Táplálkozási tényezők a rost egy rúdra

Fiber One bárok, melyeket a General Mills gabonatermelő gyártanak, hozzájárulnak a kiegyensúlyozott étrendhez, amely sok diétás rostot tartalmaz. A megfelelő rostfelvétel az egészséges emésztőrendszerhez, valamint az alacsonyabb koleszterinszinthez és szívbetegségekhez kapcsolódik, jegyzi meg a MayoClinic.com. A General Mills szerint a Fiber One rágós granola rudak a szál ajánlott napi értékének 35 százalékát biztosítják.

Allergiás szempontok

Összetevők a rostban Az egyik rudak közé tartoznak a cikória gyökérkivonat, a hengerelt zab, a karamell íz, a nem zsíros tej, a dextróz, a só, a szójalecitin, a ropogós rizs, a rizsliszt, a cukor, az árpa pelyhek, a méz és a növényi olaj. Az allergiás személyeknek meg kell jegyezni, hogy a Fiber One rúd tartalmaz tejet, szóját, búzát, mogyorót, napraforgó és mandula összetevőket.

Kalória

A Fiber One rágcsáló különböző fajtái különböző mennyiségű kalóriát tartalmaznak. A zab és mandula mandula, csokoládé mokka, zab és csokoládé fajták 140 kalóriát tartalmaznak, és 35 kalóriát tartalmaz a zsírból. Egy 40g-os szál A zab és karamell rágós granola bár 140 kalóriát tartalmaz, ezekből 30 kalóriát tartalmaz a zsírból. A skála legmagasabb végén a zab és a mogyoróvaj típusú, 150 kalóriával súlyozott, 40 zsírból származik. A szokásos rágós rúd alsó végén a zab és alma streusel bár, amely 130 kalóriát tartalmaz, melyek közül 20 zsírból származik.

Étrendi előnyök

A Fiber One bár hozzájárul az étrendi rostok amerikai egyesült államokbeli ajánlott napi bevitelének 35 százalékához, vagyis 9 grammért. Körülbelül 30 grammnál a sávok teljes szénhidráttartalma a szénhidrátok napi értékének körülbelül 10 százalékát teszi ki. Minden sávnak 2 g fehérje van, és nincs mérhető koleszterin. A nátriumtartalom a bár összetételén alapul. A csokoládé mokka és a zab és eper fajták 90 mg nátriumot tartalmaznak, míg a zab és csokoládé fajta 95 mg. Mind a zab és a karamell, mind a zab és mogyoróvaj fajták 105 mg nátriumot tartalmaznak, a zab és alma streusel íz 120 mg.

Zsír- és cukortartalom

A Fiber One sávok zsírtartalma a típustól függően változik. A zab és alma streusel bár a legalacsonyabb zsírtartalommal rendelkezik, 2 g per bárban. Következő a zab és eper fajta, 3g, majd zab és karamell 3,5 g. Középen a csokoládé mokka és a zab és csokoládé ízek, mindegyik 4g zsírt tartalmaz. A zab és a mogyoróvaj íz a leginkább zsíros, 4,5 g / bar., A cukortartalom is változik. A zab és a karamell, a zab és a mogyoróvaj, valamint a zab és az eper mindegyikében 9g cukor van, míg a zab, csokoládé és csokoládé mokka aromák 10g, a zab és alma streusel változata 11g cukrot tartalmaz.

Vitaminok és ásványi anyagok

Fiber Egy rudak nem kiemelkedő vitaminok és ásványi anyagok. Mindegyik fajta a kalcium javasolt napi értékének 10% -át tartalmazza. Csak a zab, az eper, a zab és a mogyoróvaj, a zab és a csokoládé fajták tartalmaznak minden más jelentős tápanyagot. Mindhárom fajta mindegyike a napi érték 2% -át adja a vasnak, a zab és a mogyoróvaj pedig az A-vitamin 2% -át is.

A Fiber One-nek két ízvilága is van egy könnyebb, 90 kalóriás bárban, amely csokoládé és csokoládé mogyoróvajban kapható. Húsz barna 90 kalóriából származik a zsír. A 95 mg nátriummal együtt ezek a sávok 2 g zsírt, 1 g telített zsírt, 17 g szénhidrátot és 5 g cukrot tartalmaznak. Az alacsony kalóriatartalmú rudak 1 gramm fehérjét és az A és C vitamin napi ajánlott értékének 4 százaléka.

Csökkentett-kalóriabárok