Hogyan kell az édesköményt felmelegedés kezelésére használni?

A flatulencia a gáz jelenléte a gyomorban vagy a béltraktusban. Ha a gyomorban található, a gáz a szájon keresztül kilép. Ha a bélrendszerben található, akkor a gáz a végbélen keresztül távozik. Bár a felszívódás nem életveszélyes egészségi állapot, a gáz nyomása kényelmetlen lehet, és a belching vagy az áteresztő gáz zavart okozhat. Az édeskömény felszívódás kezelésére használható. Felszívja a felesleges gázt, csökkentve a nyomásérzést, amely megakadályozza a belching vagy a gáz átadását. Bár általában biztonságos a használata, fontos, hogy konzultáljon orvosával, mielőtt az édesköményt a felülvizsgáltság kezelésére.

Crush 1 tk. Az egész édeskömény magvakkal és habarccsal.

Forraljuk fel 1 csésze vizet egy edényben. Öntsük az apróra vágott édesköménymagot a potba.

Csökkentse azonnal a víz melegét, és hagyja, hogy a zúzott édeskömény magvak 10 percig szivárogjanak, hogy egy teát alkossanak.

Szeleteljük az édesköményt a törött édeskömény eltávolításához. Ehhez tartsa a szűrőt egy bögre fölé, és lassan öntse a teát a szűrőn keresztül a bögrebe.

Az étkezést követően szedjük a teát, hogy megakadályozzuk a felhólyagosodást, vagy amint a tünetek jelen vannak, ha máris megfázásuk van.