A palacsinta szirup természetes helyettesítője

A crepes és a fritters, a különböző palacsinta megtalálja az utat étkezőasztalok szerte a világon. Az egyszerű liszt és víz alázatos kezdetétől fogva a mai palacsinta inkább ízletes és finom műalkotásokat mutat, mint a sötét csokoládé, borotvált citrom és ricotta sajt. Míg a kereskedelmi palacsinta szirup általában sok palacsintát felölel, a természetes ízesítők segíthetnek a közönséges flapjacknak ​​egy szájban öntöző remekművé alakítani.

Kereskedelmi palacsinta szirup

A nagykereskedelmi élelmiszerraktárban található palacsinta szirup nagy fruktózos kukoricaszirupot, vizet, mesterséges színeket tartalmaz – amelyek érzékeny egyedekben allergiás reakciókat okozhatnak – és ízeket. Az American Heart Association javasolja, hogy a hozzáadott cukrokból származó kalóriák számát naponta legfeljebb 100-ra, a nők esetében pedig 150-re korlátozzák. A hozzáadott cukor hozzájárul a súlygyarapodáshoz, a magas trigliceridszinthez és a cukorbetegség hajlamához. A palacsinta szirup negyedik csésze adagja 210 kalóriát, többségüket a cukorból.

Gyümölcsök

A gyümölcsök és gyümölcslevek nedvességet, táplálékot és természetes ízeket adnak a palacsinta kiszolgálásához. A gyümölcstermékek friss, nyers bogyókat tartalmazhatnak, beleértve a szamócát és az áfonyát, de a párolt gyümölcsök, például az őszibarack, a körte, az alma és a cseresznye is jól illeszkednek a forró palacsintákhoz. A tápláló gyümölcsszirup elkészítéséhez adjunk hozzá apróra vágott gyümölcsöt 1 csésze vizhez, és forraljuk fel, amíg a víz körülbelül félig csökken, és a keverék megvastagszik. Extra édeskésség esetén addig adjunk hozzá egynegyed csésze granulált cukrot a gyümölcshez, mielőtt forralnánk. A nem édesített gyümölcsszirup 50 és 80 kalóriát tartalmaz csészénként, a negyedik csésze cukor 190 kalóriát tartalmaz.

Természetes szirup és méz

A tiszta juharszirup a juharfák nedvességének megérinti. A mesterséges összetevőket nem fenyegeti, ez a természetes szirup a legelterjedtebb természetes palacsinta szirup. A kereskedelmi palacsinta sziruphoz hasonlóan a természetes juharszirup körülbelül 205 kalóriát tartalmaz egy negyed csésze adagonként, de tartalmaz hasznos tápanyagokat mesterséges aromák vagy színezékek nélkül. A negyedik csésze adagonként körülbelül 250 kalóriát tartalmaz, a tiszta méz nem tartalmaz mesterséges összetevőket és hozzáadja az édességet , A nedvesség és a különböző tápanyagok, beleértve a káliumot, a kalciumot és a foszfort. A tiszta kukoricaszirup nem tartalmaz mesterséges összetevőket, de hasonló mennyiségű kalóriát és tápanyagot tartalmaz a kereskedelmi, mesterségesen ízesített sziruphoz.

Butters

A természetes mogyoróvajjal vagy felolvasztott, ízesített vajzal töltött palacsinta ízeket ad, de kevés szénhidrátot tartalmaz. A mogyoróvaj vajban alacsony a cukor, és fehérjet és vitaminokat ad hozzá, míg a fahéjjal, kardamomával vagy gyömbérrel megnedvesített vaj krémes, zamatos ízű, kevés hozzáadott cukrot ad.

A természetes joghurtot, krémsajtot, tejszínhabbal és édesített tejföllel táplálékokat, például kalciumot és D-vitamint töltenek a palacsinta nélkül, szükségtelen cukor vagy mesterséges összetevők hozzáadásával. Kerülje el a mesterséges összetevőket tartalmazó, fagyasztott, nem tejtermékeket vagy konzervált tejszínhabot.

Az öntetes palacsinta egy evőkanál porcukorral csak 10 kalóriát ad hozzá, míg egy evőkanál granulált cukorral és fahéjjal készített porelszívók 48 kalóriát tartalmaznak. Ön is megpróbálhatja a fahéj por saját, vagy édesített kakaópor.

tejcsarnok

cukrok