A nulla pont élelmiszerek listája

Az éhség lehet a legnagyobb ellenséged, amikor súlycsökkentő étrendbe kezdesz. Az ételek és rágcsálnivalók betöltése alacsony kalóriatartalmú ételekkel segít megnyerni a csatát. A Weight Watchers nullapont-listája számos olyan alacsonyabb szintű lehetőséget tartalmaz, amelyek segíthetnek az éhség szabályozásában és segítenek a súlycsökkentési tervhez való ragaszkodáshoz. Mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával a tanácsadással és javaslatokkal, mielőtt súlycsökkentő étrendet kipróbálna.

Zero Point Foods

A kalóriaértékek helyett a Weight Watchers egy pontrendszert alkalmaz, amely segít enyhíteni a fogyást. A telített zsír-, cukor-, szénhidrát- és kalóriatartalomra koncentráló matematikai egyenletet használnak egy élelmiszer pontértékének meghatározásához. A nulla pont ételek alacsonyak minden ilyen kategóriában. Minden friss gyümölcs és a legtöbb zöldség nulla pontot tartalmaz, kivéve a keményítőtartalmú zöldségeket, például kukoricát vagy burgonyát. Amellett, hogy segítenek pótolni Önt anélkül, hogy költségeket számítana fel neked, a listát arra használják, hogy segítsék a Weight Watchers programban részt vevő diétákat abban, hogy egészségesebbé tegyék az élelmiszereket.

Nem szárított Veggies

Azok, akik több zöldséget fogyasztanak, kevésbé mérik. A zöldségek kevés kalóriát tartalmaznak és magas rosttartalmúak, így feltöltik Önt anélkül, hogy túl nagy hatással lennének a kalóriabevitelükre. Minden nemszarchikus növény nullpont élelmiszer. Ezek közé tartoznak a brokkoli, karfiol, sárgarépa, uborka, paprika, hagyma, hüvelyes borsó, cukkini, zöldségek és saláta. Ha érezni egy kicsit éheset a Weight Watchers étrend követése után, akkor készíthet magának salátát és élvezheti, anélkül, hogy aggódnia kellene a pontokért.

Mindenféle gyümölcs

A zöldségekhez hasonlóan, ha több gyümölcsöt eszel, kevesebbet mérhet. Bár nem olyan alacsony a kalóriákban, mint a nem szárított zöldségek, a gyümölcs még mindig alacsonyabb a kalóriáknál, mint egy süti vagy egy fagylaltkagyló, és táplálóbb is. Minden friss gyümölcs, még a más étrendektől, például a szőlőktől és a banánktól tiltva is, nulla pontot mutat a Súlyt figyelők terve alapján. Az alma, a narancs, az eper, a kiwi, a görögdinnye és a körte nulla pontot jelent. Az ilyen egészséges ételek fogyasztása kielégíti ízlelőbimbóit és étvágyát. Szeletelt szamócát adjunk a nullpontos salátaért egy kis édességért.

Élelmiszer-aromák és különlegességek

Ízesítheti az ételét anélkül, hogy bűnösnek érezné a nullpontok listáján szereplő különböző elemeket, például ecetet, citrom- vagy lime-levet, forró mártást, ketchupot, mustárt, salsa-t és szójaszót. Szeletelje egy kis ecetet a salátán, hogy befejezze a nulladik snackjét. A húsleves, amelyet hideg napon kortyolhat, hogy melegen tartson és kielégítse a vágyat valami szeszélyesre, szintén nulla pont élelmiszer. Élvezheti a cukormentes jégpárnákat, a diétás szódát és a cukormentes zselatint, anélkül, hogy feláldozná a pontokat.