Természetes módon visszaszerezni az elveszett hajat

A hajhullás több forrásból származik, beleértve a genetikát, a rossz táplálkozást és a nem megfelelő hajápolást. Az átlagos személy veszteséget végez naponta körülbelül 100 szőrszálon, de ha a haj nagyobb mennyiségben veszít, a természetes gyógymódok segítenek az elveszett haj visszaszerzésében. A természetes gyógymódok könnyűek, olcsóak és hatékonyak. Mivel nem tartalmaznak durva vegyszereket és tartósítószereket, gyakran ideális megoldás sok ember számára, akik hajhullást szenvednek és érzékenyek a piacon lévő termékekre. Ezeken a természetes gyógymódokon kívül multivitaminot is beveszel a napi rutinodba. A vitamin hiánya hozzájárulhat a hajhulláshoz.

Töltsön öt kapszulát a lenmagolajba, és masszírozzuk a fejbőrbe. A lenmag olaj növeli a véráramlást és a vérkeringést a fejbőrön, stimulálja a szőrtüszőket és új haj növekedését ösztönzi. Hagyja a lenmagolajat 30 percig a fejbőrébe, majd mossa ki samponnal.

Samponázás előtt nyers tojást alkalmazzon a fejbőrre és a hajra. A tojások tele vannak vitaminokkal és fehérjékkel, amelyek táplálják a fejbőrt és hozzájárulnak az új haj növekedéséhez. Vigyázzon, amikor a tojást a hajból kiöblítjük, mert a túl forró víz megázza a tojást.

Kombináljunk 1 csésze almabor ecetet 1 csésze vízzel. Öntsük az almaecetet a fejére, miközben zuhanyozunk, de mielőtt mossuk meg a hajad. Engedjük meg, hogy a keverék 5 percig áztassa a fejbőrbe, majd öblítse ki és sampontálja a haját. Az almás ecet egyensúlyozza a fejbőr pH-szintjét, és segít eltávolítani az elhalt hámsejteket.

Naponta masszírozzák a fejbőrt. Ez azért fontos, mert serkenti a szőrtüszőket, amelyek nem kapnak elég vérkeringést, és ösztönözik a vér áramlását, és támogatja az új és egészséges haj növekedését.

Alkalmazzon olívaolajat a fejbőrére, és fedje be egy zuhanytálcát. Hagyja az olívaolajat egyik napról a másikra. Második reggel a szokásos módon mossa le a haját, hogy eltávolítsa az olajat. Az olívaolaj tisztítja a fejbőrt és a szőrtüszőket.