Citromlevet és almasavas ecetet, mint kondicionálót

Ha úgy találja magát, hogy elfedi az ápolószereket, mert a haját hajlékony és élettelen hagyja, ne add fel – mégis megkaphatja a lágyságot, pattogást és ragyogást, amit mindig is akart. És a megoldás lehet olyan közel, mint a konyhaszekrényed. Az almasavas ecettel vagy citromlével készített házi kondicionáló öblítések már nemzedékek óta a nők kedvencei. Az egyik, vagy akár mindkettő helyes lehet az Ön számára, attól függően, hogy milyen hajatípust és milyen stílusban viselsz.

Hozd ki a ragyogást

Mindkét időnként tesztelt házi mosás lehetővé teszi a haj azonnali testét és ragyogását, és hagyja, hogy a karmok és az extra puhaságúak legyenek. Az almás ecet és a citromlé természetesen tisztítja a szőrzetet, és visszanyeri a ragyogást azáltal, hogy eltávolítja az ásványi anyagokat, a klórt, a sampont és a styling termékeket.

Göndör vagy egyenes

Ha göndör haja van, vagy akarja kiemelni a természetes hullámot, akkor az almaecet-ecet öblítés az Ön számára. Nem csak a fürtjei ragyognak, de lehetnek nagyobb visszafordulása és meghatározása. A citromliszt öblítésének kevésbé ingerlő hatása van, és jobb lehet ha haját nagyon egyenesen kívánja viselni, vagy ha minimalizálni kívánja a páratartalom hatásait.

Száraz vagy olajos

Mindkét öblítés előnyös lehet a fejbőr számára. A citromnak feszítő hatása van, és segíthet a felesleges olaj csökkentésében. Az almás ecet azonban segíthet a korpásodásnak száraz fejbőr egyensúlyozásában.

Figyelem a színnel

A citromlé elmosódik, világos szőke vagy szürke kiemelkedéseket, rendszeres használat esetén kissé enyhítheti a hajad, ha könnyebb hajat kezdesz. Az almaecetecske öblítés a legjobb lehet a sötétebb hajhoz, ha nem akar kiemelni vagy kiemelni a szürkét. Ne használjon almasavas ecetet, ha színes hajjal rendelkezik, mert a szín elhalványulhat.

Hogyan kell használni

Az öblítéshez öntse az oldatot 1 – 2 teáskanál almaecetes ecettel vagy frissen préselt citromlevet 1 csésze vízzel a haj után a sampon után. Az oldatot egy percig mossuk, majd öblítsük le hűvös vízzel. Ne aggódjon semmiféle szagtól, mert eltűnik, ahogy a hajad száraz. Lehet, hogy kipróbálnia kell a pontos mennyiségű ecetet vagy citromot, a haj hosszától és textúrájától függően.