Hogyan lehet egy doboz sütemény keverék íze jobban

Ha nincs időnk a sütni a semmiből, de szeretné a bókokat, amelyek a bemutató egy finom tortát, semmi sem működik jobban, mint egy doboz torta mix. Néhány kiegészítés a szokásos dobozos süteményt ízesítheti, mintha egy finom pékségből származna. Mivel néhány pékség használja ezeket a trükköket, lehet, hogy van. Nem fogod feláldozni a dobozos sütemény kényelmét sem, mivel néhány változás végrehajtása valószínűleg nem fog többet megtenni, mint hogy a tortát eredetileg tanították.

A sózatlan vajat megolvasztjuk, és helyezzük el a torta dobozában feltüntetett olaj mennyiségére. A recept csak annyira jó, mint a hozzávalók, és a vaj teszi a tortán ízű isteni. Egy figyelmeztetés: ha figyeled a telített zsír bevitelét, ragaszkodj az olajhoz. A vaj 7 gramm telített zsírt tartalmaz evőkanálonként.

Adjon hozzá egy puding csomagot a torta keverékhez, hogy a tortán extra gazdagságot és nedvességet adjon. Kísérletezzen különböző ízekkel, például egy pisztácia puding csomagja érdekelheti a fehér torta keveréket. Növelje meg a vaj vagy olaj 1/2 csésze mennyiségét, ha az utasítások kevesebbet igényelnek, és adjunk hozzá egy tojást, ha puding keveréket adunk a torta keverékéhez.

Helyezzen be egy olyan ízletes folyadékot a vízhez, amelyet a keverék tipikusan megkíván. Nézzük meg a narancslevet egy citromkeverék keverékkel, kókusztejből sárga süteménykeverékkel vagy egy kávék likőrrel, egy csokis torta keverékkel. A likőr esetében, hogy megakadályozza, hogy a tortája túl gazdag legyen, helyettesítse a folyadéknak csak a felére.

Adjon hozzá egy különleges összetevőt, miután elkészítette az alap torta keveréket. A csokoládé tortához hozzáadott miniatűr csokoládé csomagja hozzáadott ízeket és rendkívül gazdag textúrájú tortát biztosít. Diófélék, narancssárga rántva, szeletelt szárított sárgabarack – a tortához hozzáadott hozzávalókat csak a képzeleted korlátozza.

Kerülje el a szupermarketek sütési folyosójában található konzerv fagyokat, és hozzon létre egy olyan ízesítőt, amely ízlelőbimbókat fog örülni. Kövesse Anne Byrn, a “The Cake Mix Doctor” szerzőjének vezetését, és készítsen gyors pillangófaggyút, például gyors karamellel. Ez a cukrászat vajra, barna cukorra, cukrászra, tejre és vaníliára hív, minden összetevőre, amire valószínűleg van kéznél.