Hogyan javíthatja a puffadt szemeket azonnal

Ha a duzzadt, puffadt szemek az első dolog, amit az emberek észrevehetnek, itt az ideje, hogy a lehető leggyorsabban visszaállítsák őket a normál méretre. A puffadást a felesleges folyadék okozza, így a diffúzió lehetővé teszi a bőr visszatérését a pihentető és frissítő megjelenéshez. Az alapvető háztartási tárgyak és az északi sarkvidéki hőmérsékletek használatával azonnal észrevehető a bőrön lévő finom bőr javulása. Csak ne legyen túl durva, vagy a bőr még jobban duzzad.

Keressen két kis kanálot, és helyezze őket hűtőbe öt-tíz percig. Ha nincs hozzáférése hűtőszekrényhez, futtassa a kanalakat hideg vízzel egy csaptelepből, vagy helyezze őket egy csésze jégbe.

Távolítsa el a hideg kanalakat a hűtőszekrényből, és feküdjön le, vagy üljön le egy székben, amely lehetővé teszi, hogy a fejét hátradőlje. Helyezze a kanalakat minden egyes szemedre, úgy, hogy a kupakodott rész a szeme felé néz.

Hagyja a kanalakat 30-60 másodpercig a helyén, hogy csökkentse a duzzadást, majd távolítsa el őket.

Nyisd ki az aranyér krémszínű csövet és egy borsó méretű mennyiséget préselj ki egy kézbe. Duzzogjon egy ujjal egy ujjal, majd tágítsa át a szemét a puffadt bőr fölé, ügyelve arra, hogy ne kapja a krémet a szemébe. A hemorrhoid krémek gyulladáscsökkentő szert tartalmaznak, amely csökkenti a szövetdaganat csökkentését.

Finoman érintse meg a puffadt szemet a középső ujjával, 30-60 másodpercig. Használjon nagyon finom nyomást és ne dörzsölje a bőrt. A bőr pattogtatása a masszázs egy formája, amely segít a felesleges folyadék kiürülésében a szem területéről.