Ajánlott gyakorlatokat egy körte alakú testre

Ha körte alakja van, valószínűleg az életed nagy részét a combod, a csípő és a hátsó részében harcoló kövérséggel töltöttél. Nem változtathatod meg természetes testformádat, és nem valószínű, hogy vasalatt vékony combjai lesznek. A formájával azonban izmos, vonzó alsó testet alakíthat ki, és nemkívánatos zsírt indíthat el.

Kardiovaszkuláris gyakorlat a zsírvesztésre

Ha meg akarsz szabadulni a felesleges zsírból, a szív-és érrendszeri gyakorlat lehet az új legjobb barátod. A kardio az izmok nagy csoportjait használja, nem pedig egy adott területet céloz meg, és általában több kalóriát éget el, mint a test egy adott területére irányuló gyakorlatok. Még több előnyt kipróbálhat olyan kardiovaszkuláris gyakorlatokkal, amelyek a csípődet és az alsó testet működtetik, például kerékpározás, futás, ugrás egy trambulinon vagy úszási körökön.

A testtömeg használata

Nem kell különféle felszerelést vásárolnia, hogy izomot építsen csípőjébe és combjaiba. Ehelyett próbálkozzon testtömeg-gyakorlatokkal. A tüdejök térdre, lábra és csípőre dolgoznak, és kibővített készletekben megcsinálhatod, hogy mérsékelt szív-érrendszeri edzést kapj. A csikók az alsó testet az absz és a hátán kívül is segítik, és erőnket építenek. Próbáld meg a lábszárakat, hogy megkapod a combodat. A hátán vagy az oldalán fekvő lábtartó, vagy székben ülhet. Nagyobb intenzitással próbáljon súlyt tartani, ahogy dolgozik.

Súlygépek

Ha készen áll a testtömeg-gyakorlatokra, a rendszeres kirándulásokra az edzőterembe, próbáljon olyan testtömegű gépeket, amelyek közvetlenül az alsó testüket célozzák meg. A lábnyomás a combjait és a hátsó végét célozza meg, míg a lábszáraknál a lábszárak segítenek a szilárd combok és az erős hátsó részek kialakításában. A kardió és az erőkifejtés kombinációjához próbáljon ki egy evezőgépet, melynek előnye a karok és a felsőtest megmunkálása.

Revving Up intenzitás

A különböző típusú gyakorlatok kombinálása segíthet egy erősebb edzésben. Próbáld ki az intervallumot, amikor kardot csinálsz. Egyszerűen alternatívak az intenzív edzés egy-két percig, majd egy-két mérsékelt munka után. Az áramköri képzés segíthet erőt szerezni és zsírt égetni. Combine két vagy három áramköri képzést, majd kardio áramkört. Ezután kövesse nyomon egy másik áramkört különböző súlyt hordó gyakorlatok és egy másik típusú kardio.