Tökéletes ruhák, hogy elrejtse a nagy nadrágot

Ha van még valami extra vagyontárgya, akkor nehéz lehet megtalálni darabokat, amelyek kiegészítik a testedet. Ha ruhákat keresel, sok vágás megtalálja az alsó területet is túlságosan kényelmesen, így kényelmetlenül érezheti magát. Szerencsére még mindig sok a ruha stílusa, amely illeszkedik az alakjához és jobban illeszkedik a görbékhez.

A-vonalak és teljes szoknyák

A teljes szoknyás sziluettek tökéletesen működnek a nagyobb zsákmányt viselő hölgyek számára. Az A-vonal szoknyák a derékban merednek, mielőtt háromszög alakúak lesznek, míg az 1950-es félkör stílusban egy teljes szoknya is büszkélkedik, amely lazán esik a hátulról. Mindössze annyit kell aggódnod, hogy a felső ruhadarabját viseli, és hagyja, hogy a maradék szövet szépen álcázza a hátát.

Birodalom derék

A derék öltözõ ruhák sokkal hízelgõbbek, mint azok, amelyek lazaek. A birodalmi derékrészek meg fogják tenni a trükket. Fel vannak szerelve a tetejére, és a nyakadon belül átszivárognak, így képesek lesznek olyan aranyos ruhát készíteni, amely nem fog ragadni az alsó felére. Ha nincs birodalmi-derék ruhája, öv egy folyékony ruhát vagy tunikát, hogy ugyanolyan alakot hozzon létre.

Színes Camoflauge

Használja a színeket a dolgok kiegyensúlyozásához. Próbáljon meg színes blokkolt ruhát, amely sötét az alján és világít a tetején. Ha nem akarod, hogy az alján fekete legyen, próbáljon más mély árnyalatokat, mint a sötétkék, a szén, a bordó és az erdei zöld. Ezután válasszon ki egy könnyebb blúzt, és a keret azonnal kiegyensúlyozott. Sötétebb árnyalatok vékonyak, míg a könnyebb árnyalatok felfelé húzzák a szemüket.

Feltsd meg az eszközeidet

Ne bújj el mindent – büszke legyen a tested erős tulajdonságaira és mutasd meg őket. Ahogy a világosabb színek felfelé húzódnak, úgyhogy hízelgő nyakkivágásúak is, úgyhogy mutasd meg egy kicsit a bőrt. Az ék nélküli és a spagetti-pántos ruhák megmutatják a karjait, így a testednek a része a műsor sztárja. Próbáld meg például a mély v-vágású maxi ruhát, amely egy kicsit dekoltázni fog, miközben lefedi az alsó felét.