Összetevők a rejtett völgyi ranch dressing mixben

A Hidden Valley Ranch Salad Dressing mix egy amerikai ikonikus élelmiszer. Sokan szeretik az eredeti farmi öltözködés krémes és enyhe ízét, amely kiegészíti a salátákat és más ételeket. Most ez a híres salátaöntemény keverék 17 országban kerül eladásra világszerte.

A kaliforniai Santa Barbara-ban található Hidden Valley Ranch üdülőhely szabadidős tevékenységekről és ízletes házias ételekről ismert. Az eredeti Hidden Valley Ranch Salad Dressing keverék ajándékként jött létre az 1950-es években az üdülőhely látogatóinak. Az 1960-as években a Hidden Valley ranch tulajdonosai eladták a mixet a helyi üzletekben Dél-Kaliforniában, 1970-ben a Hidden Valley márka teljes jogú nemzeti márka lett, amikor megvásárolta a Clorox cég. Ma a Hidden Valley egy globális márka. A Hidden Valley termékek közé tartoznak az elkészített salátaöntetek, desszertek, keverékek és saláta készletek.

Mivel a Hidden Valley Ranch Salad Dressing keverék por alakú, az összetevők szárítva vagy dehidratálva vannak. Fő összetevők: maltodextrin, író, só, mononátrium-glutamát, szárított fokhagyma, szárított hagyma, tejsav, citromsav, fűszerek és mesterséges aromák. A szárított író hozzáadja a jellemző tangot a ranch dressinghez.

Egy 1 oz. Száraz Hidden Valley Ranch saláta öltözködés keverék teszi 16 oz. Öltözködés. Csak 1/3 ts. A száraz ízesítő keverék 5 kalóriát tartalmaz, 0 g teljes zsírt, 135 mg nátriumot, 1 g szénhidrátot és 0 g fehérjét. Tej és 8 oz. majonéz. A teljes tejjel és a rendszeres majonézzel elkészített 2 evőkanálnyi ranch dressing 120 kalóriát tartalmaz, és 110 kalóriát tartalmaz a zsírból.

A kalória és a zsír bevitelének csökkentéséhez pótolja a rendszeres majonézzel alacsony zsírtartalmú vagy zsírmentes majonkot. Azonban ez a helyettesítés az öltözködést vékonyabbá és kevésbé krémessé teheti. Vannak, akik alacsony zsírtartalmú joghurtot is fogyasztanak, de ez a helyettesítés a ranch-öltözködésre készteti az ízeket.

Sokan használják a Hidden Valley Ranch Salad Dressing keveréket, mint pác vagy dip. Használja a salátaöntetes keveréket, mint pácolt csirkeszárnyakat, egész pulykát, tészta ételeket, pattogatott kukoricát, növényi ételeket vagy akár fokhagymás kenyeret. A Hidden Valley Ranch Salad Dressing keveréket kombinálhatjuk tejföllel, hogy krémes mártást alkossunk, tökéletes friss zöldségekhez vagy zsetonokhoz.

Ha nem szeretné, hogy a Hidden Valley Ranch Dressing a keverékből, akkor is vásárolni Readymade Hidden Valley Ranch saláta dressing egy üveg. A palackozott Ranch dressing számos fajtaból áll: rendszeres, lite, zsírmentes és szerves.

Rejtett völgy története

Hidden Valley Ranch öltözködés keverék összetevők

Tápanyag-információ

Alacsonyabb zsírcsere

receptek

Alternatív termékek