Orvosi és tornaterem előnyöket

Az Egyesült Államokban a 65 évnél idősebb állampolgárok vagy a fogyatékkal élő 65 év alattiak számára a Medicare a kórházi tartózkodások, az orvosi látogatások, a megelőző ellátás és az orvosi rendelések lefedettségét biztosítja, attól függően, hogy melyik terv részét választotta. Egyes Medicare címzettek esetében az edzőterem vagy a fitnesz-edzés elérhető a Medicare C részen keresztül.

A Medicare B. rész az orvoslátogatások és a megelőző ellátás részét képező szakasz. A B. rész szerinti lefedettség magában foglalja bizonyos egészségügyi szűrések, például kolonoszkópiák kifizetését, valamint az éves fizikai lefedettséget. Annak ellenére, hogy a B részben részben a betegség megakadályozására szentelnek, azonban nem nyújt fizetést vagy fedezetet a tornaterem előnyeihez.

A Medicare C része Medicare előnyös tervként is ismert. A Medicare Advantage terveket magánbiztosítók kínálják. Mint a szokásos HMO vagy PPO, a Medicare Advantage Plans a Medicare által kínált előnyök mellett előnyöket is kínálhat. Például a Medicare Advantage Plans mind az Aetna, mind a Humana kínált tornaterem előnyei a Medicare címzettjei számára.

Egészségbiztosító Aetna számos Medicare Advantage tervet kínál, amelyek közül néhány az edzőtermet nyújtja, ha egy résztvevő tornaterem létezik az Ön területén. Az Aetna szerint a tornaterem előnyei felhasználhatók a rendszeres edzői tagság, a jóga és a Pilates osztályok fedezésére, egy regisztrált dietetikus költségének részeként, és egyes esetekben bizonyos táplálkozási és fitnesz folyóiratok költségeinek fedezésére. Az Aetna egy olyan SeniorPHIT programot is kínál, amelyet a Medicare Advantage Plan felhasználók online használhatnak az egészségügyi és fitness célok nyomon követésére.

Humana, egy másik biztosító, amely a C rész szerinti Medicare Advantage terveket kínál, a Medicare-kedvezményezettek edzői előnyeit kínálja az Ezüst Sneakers programmal együttműködve. A Silver Sneakers a Medicare címzettjeire és más 60 éves és idősebb résztvevőkre fókuszál a fitness, a táplálkozás és a wellness terén. A Silver Sneakers által kínált edzőtermékeket a standard prémium feletti költségek nélkül kínálják fel.

Medicare B. rész

Medicare C rész

Aetna Medicare előnyei

Humana Medicare előny