O’doul táplálkozási információit

Nehéz lehet egy éjszakát kóstolni a barátaival, ha erősen inni akarnak, és nem vagy a hangulatban. Az egyik lehetőség, hogy kortyolgasson egy üdítőt, de ha a sör ízét élvezi, de nem kíván enni sok alkoholt, az O’Doul egy másik lehetőség. Ez a márkájú sör kétféle ízben áll rendelkezésre: O’Doul és O’Doul’s Amber, de mindegyiknek csupán nyomnyi mennyiségű alkoholt tartalmaz.

O’Doul tápanyagprofilja

Az O’Doul’s aranyszínű sör édes, enyhe ízzel és száraz kivitelben. Az O’Doul’s 12 uncia adagja 0,4 százalékos alkoholt, 65 kalóriát és 13,3 gramm szénhidrátot tartalmaz. 12 ounces, ez a fajta sör az egyik legalacsonyabb kalória sör, amelyet az Anheuser-Busch termel.

O’Doul’s Amber

Amint a neve is jelzi, az O’Doul’s Amber sárga színű. Kis fűszeres illatú, ízletes ízű finomsággal. Az O’Doul’s Amber 12 uncia adagja 0,4 százalék alkoholtartalmat, 90 kalóriát és 18 gramm szénhidrátot tartalmaz. Bár kalóriaszintje magasabb, mint O’Doulé, kalóriatartalma még mindig az Anheuser-Busch sörök közül a legalacsonyabb.

Sör íze sok alkohol nélkül

Annak ellenére, hogy nem alkoholtartalmúak, mindkét típusú O’Doul még mindig biztosítja az ízét, amit egy rendszeres sörben várható. Az O’Doul’s főzési folyamata hasonló a többi sörfajtához, de az alacsony hőmérsékletű desztillációs eljárás eltávolítja az italalkohol többségét. Az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően a sör megőrzi teljes íz-profilját.

Ne indulj túl

Ne nézd meg az O’Doul sörének mindegyikének alacsony alkoholtartalmú természetét, mint mentség a túlzásba. Bár a sör alkoholtartalmának jelentős mennyiségű palackot kell bevennie, ami negatívan befolyásolja a megítélését, a túlzott sörfogyasztás jelentősen növelheti a kalóriabevitelét – még akkor is, ha a sör viszonylag alacsony a kalóriákban.