Hogyan ne érezd könnyedén a kézállót

A jóga gyakorlattal megfordulva új perspektívát fog adni, de nem arra szolgál, hogy a világodat forgassa. Ha a kézikészülék szédülést vagy szédülést okoz, a testtartás egy finom vonása hiányzik. A Root Lock nevű technika bevonása egyensúlyt teremt a testtartás és a nézete között.

Energiagazdálkodás

Minden jóga testhelyzet stimulálja legalább az Ön testének öt “szeletét”. Az invertálások, például a “Adho Mukha Vrkasana” nevű kéziszámítógép – ösztönözik az “Apana Vayu” néven ismert “szél” -t – a mozgásért felelős erőt. A jóga gyakorlók szerint ez az erő szabályozza a megszüntetés folyamatát. Mivel a kézikerek rendkívül erős energiával bírnak, nagyon érzékenyen érzi az Apanay Vayu-t. Ez lehet az oka annak, hogy a jóga-inverszió miatt jóindulatúnak érzed magad.

Balance létrehozása

Az Apana Vayu egyensúlyának megteremtése érdekében a yogisták “Mula Bundha” -nak nevezik a technikát, a “Bundha” a zárat vagy a pecsétet jelenti, a “Mula” pedig gyökér, alapítvány vagy kezdő. Ebben az esetben a gyökér az alapja a medence alapjainak – a perineumnak. Az izmok bekapcsolódása meg fogja tartani az Apana Vayu-t a túl gyorsan lecsökkentéstől, így kiegyensúlyozva a testtartását.

Root Lock

A Root Lock megfelelő beillesztése kényelmes helyzetbe kerül a gerincvel egyenesen. Pihenjen a testén és lélegezze be a teljes, mély, egyenlő légvételt. Hozd a tudatosságot a perineumra. Tartsa ott a figyelmet, ahogy belélegzik és kilép. Lazítson, lélegezze be és óvatosan vegye be a medencefenék izmait – az elülső, az oldalsó és a hátsó részeket. Exhale és engedje fel a kontrakciót. Gyakorolj 25 lélegzetet. Ahogy javul, lépjen a második szakaszba, miközben az izmokat mind a belélegzéssel, mind a lélegzetvétel mellett tartja.

Vigyázat

Mula Bundha időbe telik a tenyésztéshez, legyen türeleges, miközben a perineum területének izmait is felépíti, mint bármely más gyakorlatban. Az inverziók ellenjavalltok a magas vérnyomással, szívbetegségekkel, nyaki sérülésekkel, epilepsziával és szemkörüli állapotokkal rendelkezők számára. Mint egy elválasztott retina, valamint a depresszióban szenvedők számára.