Hogyan kell melegíteni crepes

Ha megy végig az idő alatt, az erőfeszítés és a rendetlenség teszi, hogy crepes, menj előre, és extra azokat, hogy hűtőszekrényben vagy fagyasztható későbbi használatra. Akkor, amikor véletlenül szeretsz egy kreppet, egyszerűen csak melegítsd fel, és adj hozzá választási lehetőséget a töltelékhez vagy töltelékhez. A krepek frissen maradnak körülbelül három napig a hűtőszekrényben vagy két hónapig a fagyasztóban. A fagyasztott csíkok megolvadása előtt újra felmelegednek, így szakadás nélkül szétválnak. Melegítsük fel a palacsintát a tűzhelyen, a mikrohullámú sütőben vagy a sütőben.

Skillet módszer

Előmelegítsen egy nem tapadós serpenyőt a tűzhelyen a közepes hőtől.

Mikrohullámú módszer

Enyhén süsse meg a serpenyőt vajjal, vagy enyhén szórja meg a nem tapadós főzőporral.

Sütő módszer

Helyezze a kreppet a serpenyőbe. A kreppet 30-60 másodpercig melegítse az első oldalon.

Csúsztassa a kreppet egy spatulával és kb. 30 másodpercig melegítse fel a másik oldalon, vagy amíg forró. Fordítsa lassan és óvatosan, hogy elkerülje a vékony krepp felszakadását, és biztosítsa, hogy a sütőedényben lapos legyen.

Helyezzen egy kreppet egy mikrohullámú, biztonságos lemezre, és helyezze a lemezt a mikrohullámú sütőbe.

A mikrohullámú sütő a magas beállításon körülbelül 20 másodpercig tart.

Flip a krepp át és mikrohullámú további 10 másodpercig. Ha a krepp nem forró egészben, 10 másodperces intervallumokban forró legyen.

Melegítsük fel a sütőt 375 ° Fahrenheitre. Kenje meg könnyedén a sütőlapot a vajjal, vagy szórja be a tapadásmentes főzőporból készült könnyű bevonatot.

Helyezzen egy korsócsomót a sütőlap közepére. Fedje le a sütőlapot alumínium fóliával, a fóliát a perem alá csomagolja.

Helyezze a sütőlapot a sütő középső rackébe, és körülbelül 6 percig süsse.

Távolítsuk el a fóliát a sütőlapról, és ellenőrizzük a középső crepes-ot, hogy biztosítsuk, hogy átmelegedjenek. Ha a középső crepes nem forró, oszd meg a köteget félig. Fordítsa az alsó felét úgy, hogy a középső crepes lefelé nézzen. Fordítsa át a felső felét, így a középső crepes felfelé néz. Sütjük négy-hat percig, vagy amíg az összes crepes meleg.