Éttermi táplálkozási útmutató az andy fagyasztott pudingra

A fagylalt egy finom édes kezelés. A fagyasztott készítmények több változata is létezik, mint például a jégkrém, a fagyasztott puding, a fagylalt, a fagyasztott joghurt, a sörbet és a puha hús. Az Andy Frozen Custard egy puding állvány, amely számos finom lehetőséget kínál az alap kúptól a komplex perecekig, többféle finomsággal, valamint a szezonális lehetőségekkel. Az alapvető táplálkozási információk ismerete segít abban, hogy megalapozott döntést hozzon, amikor Andy fagyasztott kecskejéhez megy.

Vanília

Egy adag vanília fagyasztott puding van 4 oz, vagy körülbelül 1/2 csésze. Az Andy Frozen Custard webhelyéről származó táplálkozási információk azt mutatják, hogy egy 4 oz. Adagot kap: 200 kalória (90 kalória a zsírból), 10 g teljes zsír (6 g telített zsír), 55 mg koleszterin, 21 g szénhidrát és 4 g fehérje.

Csokoládé

Csakúgy, mint a vanília íz, az Andy Frozen Custard egy csésze fagyasztott pudinghéja 4 oz, vagy 1/2 csésze. Az Andy Frozen Custard webhelyéről származó táplálkozási információk azt mutatják, hogy egy 4 oz. Adagot kap: 210 kalória (90 kalória a zsírból), 10 g zsír (6 g telített zsír), 45 mg koleszterin, 23 g szénhidrát és 5 g fehérje.

Kúpok / takarók

Minden olyan kúp vagy fűszer, amelyet hozzáadsz a fagylaltodhoz, hozzáad további kalóriát, ezért tartsd ezt szem előtt. Használja az egészségesebb lehetőségeket gyümölcsként vagy diófélékként. A torta kúp kevesebb kalóriát tartalmaz, mint egy cukor vagy keksz.

Adag

Az Andy’s Frozen Custard honlapja szintén felsorolja a kócsagok, betonok, rázkódások és szúnyoghálók adagolását. A kúpok 5,5 mm-es, 7,5 oz., 11 hüvelyknyiek. És 13 oz. fajták. A betonok 10,5 oz., 14,5 oz. És 21 oz. fajták. Shakes és maltok érkeznek 16-oz. És 24 oz. fajták. Végül a sundaes általában 8,5 oz.

A tények értelmezése

Meg kell értelmezned az információt. Az amerikai Dietetikus Egyesület szerint, ha valami 20 százalékos vagy annál több napi értéket ad, akkor az élelmiszer “magas” a táplálékért. Andy Frozen Custard megállapítja, hogy adagonként mind a csokoládé, mind a vanília fagyasztott puding biztosítja a napi értékének a telített zsír körülbelül 30 százalékát, a napi értékének körülbelül 15 százalékát a teljes zsírért. Ráadásul a kalóriák közel felét adagonként zsírokból állítják. Ne feledje, hogy minden olyan elem, amelyet vásárol, több mint egy adag krumplit tartalmaz, mivel mindegyik nagyobb mint 4 oz.

Az Andy Frozen Custard fagyasztott pudingtermékei gluténmentesek (a kúpok glutént tartalmaznak). A pudingtermékek tartalmaznak tejet és tojásokat.

Allergia információ