Hogyan növelhető az izomállóképesség a lábakban

A lábaid izmoltságának növelése sokkal többet jelent, mint a futás mérföldes mérföldeként való rögzítése. Bár ez kivételes gyakorlat, elsősorban a szív-érrendszeri jellegű. A lábak izomállóságának javítása érdekében ki kell építeni az erősséget és növelni a toleranciát a képzési mennyiséghez képest. Az étrend vagy a testgyakorlás megkezdése előtt konzultáljon orvosával.

Futtasson fel dombokat vagy lépcsőket. Ez nemcsak növeli az állóképességet, hanem javítja a futási technikát, és megtanítja Önt, hogy sztrájkoljon a lábfejjel. Növelje a sebességet és a képzési hangerőt idővel.

Húzza meg a súlyozott szánot. Húzza előre a hátsó és a hátsó ülést 50 méterre. Dolgozzon fel a testtömeg kétszeres mozgatásával, majd növelje a távolságot.

Gondoljon mélyen sok ismétlésért. A 20 ismétlődő rúdcsatornák készletei erőt, erőt és kitartást építenek. Soha ne feláldozza a jó technikát az extra súlyért vagy néhány extra ismétlésért.

Végezzen súlyozott lépcsőfokokat. Tartsa a súlyzókat lefelé, és lépjen fel a különböző magasságú platformokra. Növelje mind a súlyt, mind az ismétléseket az idő múlásával.

Ugorjunk fel a kötélen. Ugrás a 30 másodperces sebességre, majd 30 másodperces lassabb fellendülés. Ha öt percig megy, csökkentse a pihenőidőt.