Gránátalma lé és terhesség

A terhesség alatt a hidratálás komoly üzlet. Maga és a növekvő magzat 8-12 uncia pohár vizet vagy más folyadékot igényel naponta. Még többet igényel, ha nagyon izzad az edzés vagy a meleg időjárás során. A diéta néhány ajánlott vizét gránátalma levével helyettesítheti, hogy megfeleljen az Ön igényeinek és az édes fognak.

Terhességének első és második trimeszterében napi körülbelül 2000 kalóriát igényel, emeljük a kalóriabevitelt a harmadik trimeszterben, naponta körülbelül 2200 kalóriára. A gránátalma gyümölcshéj 8 uncia adagja 136 kalóriát tartalmaz, ezért vigyázzon, hogy ne igyon túl sokat naponta, és ezzel a gyümölcslével együtt minden szükséges vizet felváltva 1088 kalóriát vezet be a diétájába. Míg a gránátalma levét tápláló, a terhesség ideje alatt változatos étrendre van szükség, hogy megkapja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.

A gránátalma juice 26,1 mikrogramm K-vitamint tartalmaz, ez a vitamin 90 mikrogrammjának jelentős része szükséges minden nap, amikor terhes. A K-vitamin az Ön étrendjében elősegíti a normális vérrögképződést és a csont erejét, mind a magzatban, mind a magzatában, ezért fontos, hogy megfelelő mennyiségben vegyen be. Az ivás gránátalma gyümölcslevek segíthetnek abban, hogy ezt megtegye, különösen akkor, ha K-vitaminban gazdag ételekben, például petrezselyemben gazdag ételekben fogyasztják.

A vitamin-folát fontos tápanyag a terhes nőknek, és minden egyes gránátalma 60 mikrogrammot tartalmaz. Naponta 600 mikrogramm foszfátra van szükség, amikor terhes, bár napi 400 mikrogramm is hasznos lehet a neurális csöves születési rendellenességek gyermekének szülésének kockázatának csökkentése érdekében.

Adjunk hozzá 8 uncia gránátalma levét a diéta során, ha terhes vagy, és 538 mg káliumot vesz be. A terhes nők naponta 4700 milligramm káliumot igényelnek. A kálium ebben a gyümölcslében elősegítheti a lábak görcsök megelõzését, és megõrizheti az idegeit és az izmok megfelelõ mûködését. A szervezet folyadékszintjét is befolyásolja – mivel a terhesség növeli a vér mennyiségét, több káliumra van szüksége.

A terhesség alatt ivott gránátalma levele megóvhatja a magzati agyat a sérülésektől. A “Gyermekgyógyászati ​​kutatás” 2005. júniusi számában megjelent tanulmány azt jelzi, hogy a gránátalma-gyümölcsléből származó, terhes modellekből származó magzati egerek az oxigénhiány miatti szenvedése előtt kevesebb agyszövet-veszteséget mutattak. Humán vizsgálatokra van szükség ezen eredmények megerősítésére.

Kalória

K-vitamin

Folsav

Kálium

Neuroprotektív előnyök